C55 Kurser

BJK:s kurser med kölbåten C55 passar dig som är 10 år eller äldre. Våra kurser i C55 är flexibla men riktar sig mest till tonåringar och vuxna. Om ni är en grupp i varierande åldrar som vill lära er segla tillsammans är C55:an perfekt! 

Båten seglas med en instruktör i båten som under veckan blir mindre och mindre aktiv så att ni sköter segling och navigering själva i slutet av veckan med lite tips från instruktören. Ni lär er först behärska alla segelsätt med storseglet och förseglet, för att senare i veckan prova på spinnakersegling också.

Kurserna i C55 går till på så sätt att vi seglar på olika turer varje dag, så utöver att lära er att segla får ni se mycket av den vackra skärgården runt Grebbestad. Vi håller oss i området mellan Fjällbacka och Tjurpannan. Ni spenderar hela dagarna på vattnet med en instruktör och har då stor möjlighet att lära er just det ni vill, kanske ska ni skaffa egen båt och vill få en grundläggande kunskap inom navigering? Eller så tycker du att knopar är kul? Du kanske alltid har drömt om att segla med spinnaker? Vad du än har för mål kan våra instruktörer hjälpa dig nå dem under C55-kursen.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Relaterat

Fixardagar/kvällar

Morbi odio eros, volutpat ut pharetra vitae, lobortis sed nibh. Magna pars studiorum, prodita quaerimus. Hi omnes lingua, institutis, legibus inter se differunt.Quo usque tandem